Altech Max Massiv RH

Altech Max Massiv RH

De naam van deze kachel zegt het al, De Max Massiv RH is opgebouwd uit massieve blokken speksteen. Dit zorgt voor een uitstekende warmteopslag en langdurige warmteafgifte, zélfs nadat het vuur gedoofd is.

Altech Max Massiv RH

De naam van deze kachel zegt het al, De Max Massiv RH is opgebouwd uit massieve blokken speksteen. Dit zorgt voor een uitstekende warmteopslag en langdurige warmteafgifte, zélfs nadat het vuur gedoofd is. De combinatie van de ronde vorm van de kachel en de vierkante ruit geeft dit model speelsheid met strakke lijnen, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Daarbij beschikt de Max Massiv H over een extra hoge ruit waardoor er een prachtig zicht op het vlammenspel ontstaat. 

Met een vermogen van 3 tot 8,5 kW zult u tijdens de koude winterdagen comfortabel warm blijven, zonder daar al te veel hout aan te verbruiken. Naast behaaglijke warmte en gezellige sfeer, is de Max Massiv dus ook nog goed voor uw portemonnee.

Maximale warmteopslag met de Altech Max Massiv RH

De kachels van Altech bestaan uit een grote hoeveelheid speksteen en slaan hierin de warmte op, om deze vervolgens geleidelijk weer uit te stralen. Voor nog meer warmteopslag is het bij de kachels uit de Max Massiv serie zelfs mogelijk om extra lagen speksteen op te bouwen. Dit zorgt ervoor dat de kachel elke ruimte optimaal kan verwarmen.

Benieuwd naar de Altech Max Massiv RH speksteen houtkachel?

Ervaar de heerlijke warmte en bewonder deze kachel in de showroom bij één van onze dealers of in het Experience Center van HAVÉ Verwarming.

Specificaties

Breedte 67 cm
Hoogte 151 cm
Diepte 67 cm
Gewicht 777 kg
Vermogen 3-8,5 kW
Aansluiting pijp Bovenkant
Pijp diameter 150 mm
Rendement 77,3%
Warmte afgifte 45-180 m³

Andere kachels uit deze serie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de vele voordelen van een Altech speksteenkachel zelf. Kom naar de showroom van één van onze dealers of bezoek het Experience Center van HAVÉ Verwarming.